Ochrana osobních údajů

Společnost iShop Group s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje kupujícího, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Abychom mohli vyhovět Vašim požadavkům a následně je i korektně plnit, potřebujeme od Vás v některých případech Vaše osobní údaje. Shromážděné údaje jsou následně použity pro podporu zákaznického vztahu mezi Vámi a společností iShop Group s.r.o. Základním předpokladem pro získání jakýchkoliv informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Údaje sbíráme od svých klientů  při registraci či při objednávce. Jde zejména o jméno a příjmení zákazníka, fakturační a dodací adresa, telefonní a e-mailový kontakt. Při každém kroku se společnost iShop Group s.r.o. řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

Osobní údaje jsou v první řadě využívány pro elektronické vyřízení objednávky, realizaci dodávky, zúčtování plateb a s tím související komunikaci s Vámi. Dále pro reklamní účely iShop Group s.r.o. a k tvorbě rozličných statistik, které jsou však využívány pouze pro interní účely. Zákazníci mohou své osobní údaje kdykoli změnit nebo aktualizovat po přihlášení se do svého účtu nebo na základě písemné žádosti na email sale@i-mobily.cz. Zároveň, na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a společnost iShop Group s.r.o. je nebude dále zpracovávat.

 

imobily_3  Co je to cookie?

Cookie je malý textový soubor, který se přenáší z webové stránky a uloží se ve vašem počítači nebo ve vašem mobilním zařízení. Společnost iShop Group s.r.o. používá cookie soubory (tzv. cookies) s cílem zlepšit a zjednodušit vaši návštěvu na stránce www.i-mobily.cz. Nepoužíváme je na uložení vašich osobních informací.
Na základě cookies získáváme údaje jako je celkový počet zákazníků a také se informujeme, zda jste již naši stránku navštívili. Takto víme, jaké zboží na internetu nakupujete a můžeme Vám nabídnout produkt, který hledáte s akční cenou např. prostřednictvím newsletteru.

Soubory cookies můžete odmítnout nebo v případě potřeby vymazat. Pokyny, jak to udělat najdete v sekci "Nápověda" vašeho webového prohlížeče.